Dotace MSK pomohla zlepšit vybavenost Informačního centra Kopřivnice - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

Dotace MSK pomohla zlepšit vybavenost Informačního centra Kopřivnice

Dotace MSK 2024

Informační centrum Kopřivnice letos pořídilo nové vybavení, které bude primárně sloužit k prezentaci města na různých akcích. Obyvatelé již mohli zaznamenat skládací dřevěná lehátka v černé barvě s různými slogany. Kromě těchto lehátek centrum pořídilo také nůžkový stan TENTino o rozměrech 3x3 metry s příslušenstvím, licence na grafický program a pokladní systém. Díky dotačním prostředkům mohlo centrum uhradit i členský poplatek v Asociaci turistických informačních center a zajistit kurz anglického jazyka pro zlepšení jazykových dovedností pracovníků.

Toto vybavení bylo pořízeno díky dotaci ve výši 100 tisíc korun z programu na podporu turistických informačních center Moravskoslezského kraje. Celková hodnota vybavení přesáhla 100 tisíc korun, přičemž 20 % z této částky bylo financováno z vlastních zdrojů centra, aby byly splněny podmínky dotace.

Součástí programu je také nový propagační materiál města, který je v souladu s vizuální identitou Kopřivnice. Konkrétně jde o publikaci "Muzea v Kopřivnici" dostupnou ve třech jazykových verzích – české, anglické a polské. V minulosti informační centrum vydalo několik verzí propagačních materiálů, bohužel však žádná z nich neodpovídala vizuálu města, který byl vytvořen v roce 2020. Původně se plánovala pouze polská verze publikace, ale po konzultacích bylo rozhodnuto vytvořit materiál ve všech třech jazykových mutacích. Na základě tohoto materiálu vznikla také mapa ve stejném vizuálním stylu, která bude sloužit nejenom turistům k lepší orientaci ve městě.

Nahlásit chybu