Užij si plogging s projektem Vychozeno - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy - Lašská brána Beskyd - Štramberk, Kopřivnice, Příbor, Hukvaldy

Užij si plogging s projektem Vychozeno

Užij si plogging s projektem Vychozeno

Poznávej krásy regionu Lašská brána Beskyd v okolí měst Kopřivnice, Štramberk, Příbor a Hukvaldy. Vychoď všechny stresy, zdravě se hýbej a cestou sbírej drobný odpad, který do přírody nepatří.

Miluješ nádhernou přírodu a užíváš si zdravý pohyb?

Užij si plogging s projektem Vychozeno

Plogging je outdoorová aktivita kombinující běhání, ohýbání, dřepy nebo protahování se sbíráním odpadků. V projektu Vychozeno v této aktivitě zapojíš i prostou chůzi.

1. Vyzvedni

Vyzvedni si u našich partnerů ploggingový polštářek. Obsahuje biologicky odbouratelnou tašku a rukavici, které ti k příležitostnému ploggingu skvěle poslouží.

2. Vychoď

Vyber si trasy pro běhání, turistiku či procházky v Lašské bráně Beskyd. Tipy na výlety najdeš na našem webu. Když narazíš na drobný odpad, polštářek ti poslouží. Nadměrný nebo nebezpečný odpad nezvedej, dej vědět úřadům.

3. Vyhoď

Drobný odpad, který v přírodě vysbíráš, vyhoď do sběrných nádob k tomu určených, nebo jej přines zpět k našim partnerům. Zde také vrátíš prázdný polštářek, abychom ho mohli znovu naplnit a poslat do oběhu.

Při pohybu v přírodě občas narazíme na odpadky, které bychom raději nepotkávali, ale sami je zrovna nemáme možnost bezpečně sbírat. Proto je zde Vychozeno.cz.

 

FOTOGALERIE

Nahlásit chybu